Kathryn Croft - A lány akinek nincs múltja

Elég vonatottan indul a történet. Leah teljesen el akarja felejteni a múltat és úgy csinál mintha nem lenne, magába zárkózik, nem enged közel se barátot, se családtagokat. Egy iskolai időben elkövetett dologról van szó, aminek a részese volt. De vajon ki akar neki ártani? Először próbálkozik hosszú idő után nyitni mások felé, de valaki mindenbe bele kavar, most, hogy kezd megint jóra fordulni az élete. Amilyen nehezen indul be a történet olyan jó és fordulatos lesz a végére. Ez is egy thriller. Ez is ingázik a jelen és a múlt  között. De lényegében érthető mi miért. 

 

 

Kiadó: Művelt nép kiadó

Kiadás: 2017 április 10

Oldalak: 400 oldal

Kötés: Puhatáblás 

ISBN: 9786155676475

 

 

Fülszöveg:

"Évek óta menekülsz a múltad elől. Ma utol ér.

Leah Mills úgy él, mint aki örökösen menekül. Egy borzasztó nap üldözi a múltjából. Magányos, társaságba nem jár, barátai nincsenek. Aztán egy napon, mert olyan nagyon vágyik már kapcsolatra, megismerkedik Juliannel. Most először meri elhinni, hogy normális életet élhet. 

Ám annak a bizonyos napnak a tizenegyedik évfordulóján kap egy üdvözlő lapot. Valaki tudja az igazat, tudja, mi történt. És nem fog leállni, amíg szét nem rombolja az életet, melyet a fiatal nő felépített. 

De Leah valóban az a lány, akinek látszik? Vagy megérdemli mindazt, amit rámérnek?

Mindenkinek vannak titkai. Némelyik azonban halálos."

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én