Stephanie Garber - Caraval

Ezt a könyv a Book a Sloth Club november dobozában volt. Annyi pozitív kritikát olvastam róla, hogy alig vártam, hogy el tudjam olvasni. Mikor belekezdtem, két lány szörnyű sorsával kezdődött a történet, amiért az apjuk zsarnoksága volt a felelős.Ezt olvasva nem tudom én magam be vállalnék e egy ilyen kalandot, minden esetre olvasni jó volt. Olvasás közben én is elfeledtem, hogy ez csak egy játék. Persze azért akadt egy két jelenet aminél összekavarodtam, de a könyv élményét még ez sem tudta lerontani. Sokfajta érzelem van ebben a könyvben. Ahhoz képest, hogy játék az egész, elég hajmeresztő dolgok is voltak benne. Aki szereti a fantázia világát, a varázslatot,  azoknak tudom nagyon ajánlani ezt a könyvet.

 

Kiadó: Libri - Insomnia

Kiadás: 2017

Oldalak: 472 oldal

Kötés: Keménytáblás

ISBN: 9789633107775

 

 

Fülszöveg:

"Scarlett Dragana eddig még egyetlen napot sem töltött távol attól a kicsi szigettől, ahol ő és a húga, Tella, hatalmaskodó, kegyetlen apjuk keze alatt felnövekedtek. A történet azzal indul, hogy az apa házasságra kényszerítette Scarlettet, ami egyszeriben véget vetne a lány hosszú évek óta tartó álmodozásának a messzi szigeten zajló Caravalról, a földkerekség legvarázslatosabb előadásáról, amelynek közönsége szintén a játék részvevőjévé válhat. 

Azonban épp ebben az évben végül megérkezik a várva várt meghívó, amiről Scarlett annyit álmodozott. 

Scarlett többször is végighallgatja a figyelmeztetést: bármi is történjék a Caraval során, az mind csak a fantasztikusan kidolgozott előadás része, de ő szegény, még be se lépett, máris bábuként kezd lépkedni a mágia és a szívfájdító szerelem sakktábláján. Hanem akármi is a Caraval, valóság vagy sem, neki mindenképp meg kell találnia a húgát, mielőtt véget érne a játék utolsó, ötödik éjszakája, máskülönben a beinduló veszélyes dominóhatásra Tella örökre eltűnik a világból....

Egy legendás versengés...

Egy magával ragadó románc...

Két lánytestvér eltéphetetlen köteléke...

 

A Caraval jóval több, mint holmi játék vagy színielőadás. Leginkább varázslat, amit az ember már nem is igen remél fellelni ezen a világon..."

Ajánló
Kommentek
  1. Én