Tóth Anikó Dóra - Jobbra húzott történetek

Elég érdekesre sikerült ez a könyv, jó értelemben. Kicsit tartottam a leírás alapján, hogy vajon mit tartogat számomra. Szerencsére pozitívan csalódtam. Ha nem lenne egy nagyon jó kapcsolatom akkor tuti, hogy én is letölteném és kipróbálnám. Nagyon tetszik az is hogy nem csak a pozitív oldalát mutatta be az írónő, hanem a negatív oldalát is. Volt amikor olvasás közben egy-egy szereplőnél fogtam a fejem,  hogy ilyen nincs és mennyire tényleg szánalmas módon tud valaki viselkedni. Dicséretes az is, igaz, hogy név nélkül vannak benne a szereplők, de  egy ilyen sztorit fel mertek vállalni. Tetszett az is, hogy van olyan rész is ami sikeresen zárult a párkeresés terén és  mind a két fél érzéseit, gondolatait is leírja a könyv.  Csak ajánlani tudom. 

Kiadó: TAD

Kiadás: 2017

Odalak: 248 oldal 

Kötés: Puhatáblás

Méretei: 210 mm x 140 mm

ISBN: 9789631293968

 

Fülszöveg:

"                           SZEX, SZERELEM, TINDER

 

rről a hármasról szól ez a könyv. Semmi fikció, csakis megtörtént, igaz sztorik, valódi emberektől. A Jobbra húzott történetek olyan kalandokról, szerelmekről számolbe, amelyek a Tinder nélkül talán sosem történtek volna meg. Halál gáz vagy épp mesébe illő randik, egyéjszakás kalandok, katasztrófával záruló próbálkozások, több éve tartó szerelmek, szexi részletek, nagy viharok, eljegyzés, házasság. Ezekkel mind-mind találkozhatsz a könyvben!

Akkor igazán izgalmasak a sztorik, ha azokat mind két fél szemszögéből megismerheted. Épp ezért a ma is virágzó kapcsolatokat pontosan így mutatja be az író, hogy minél több titokról lebbenhessen le a fátyol. 

Kipróbáltad már a Tindert? Akkor számodra kihagyhatatlan ez a könyv!

Még csak szemezel ezzel az appal? Ha belekezdesz a történetekbe, égető vágyat fogsz érezni, hogy azonnal letöltsd."