Joss Stirling - Lélektársak sorozat

Ez a könyvsorozat leginkább azoknak jó, akik szereti a szerelmes történeteket, aminek tipikusan mindig Happy End a vége. Persze kicsit nyálas a szerelmi része, de van benne sok akció is ami elég érdekessé teszi őket. A savantokról szól a sorozat amiben mindenkinek van egy vele egyszerre fogant lélektársa a világ valamelyik pontján és azt mutatja be egy egy szereplőn keresztül, hogy ki hogy leli meg a párját és milyen körülmények között. Nem vagyok egy nyálas romantikus fajta, de így hogy fűszerezve van egy kis akcióval így nagyon jól sikerült számomra. Viszont mindig is szerettem, ha egy kis plusz képességük van a szereplőknek. A képen látható, hogy milyen sorrendben jönnek a történetek.

 

Sky:

Kiadó: Manó Könyvek

Kiadás: 2012 október 25

Oldalak: 346 oldal

Kötés: Puhatáblás

ISBN: 9786155220357

 

Phoenix:

Kiadó: Manó Könyvek

Kiadás: 2013 május 15

Oldalak: 314 oldal

Kötés: Puhatáblás

Méret: 135 mm x 216 mm

ISBN: 9786155220715

 

Chrystal:

Kiadó: Manó Könyvek

Kiadás: 2013 szeptember 25

Oldalak: 258 oldal

Kötés: Puhatáblás

Méretek: 135 mm x 216 mm

ISBN: 9786155385032

 

Misty:

Kiadó: Manó Könyvek

Kiadás: 2015 november 09

Oldalak: 288 oldal

Kötés: Puhatáblás

Méretek: 135 mm x 216 mm

ISBN: 9789634030652

 

Angel:

Kiadó: Manó Könyvek

Kiadás: 2017 március 03

Oldalak: 272 oldal

Kötés: Puhatáblás

Méretek: 135 mm x 215 mm

ISBN: 9789634033486

 

Summer:

 Kiadó: Manó Könyvek

Kiadás: 2017 július 19

Oldalak: 280 oldal

Kötés: Puhatáblás

Méretek: 215 mm x 135 mm x 20 mm

ISBN: 9789634033783

 

 

Fülszövegek:

Sky:

" Sky egy kicsit zárkózott, szorongó tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak, idegennek lenni valahol. Mikor Londonból Coloradoba költözik kissé különc nevelőszüleivel,, megtapasztalja milyen egy tipikus amerikai középiskola, és milyen egy nem tipikus fiú. Zed Benedict jóképű, tehetséges, minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül. Aztán Sky egy hangot hall a fejében... Az Ő hangját. És Zed is hallja, érti a lány válaszait. Mi is ez az egész? Kik a savantok, és létezik olyan, hogy lélektárs? Sky hiszi is, nem is, amíg mélyen belül fel nem ébred benne egy képesség, amitől már már rég meg akart szabadulni. Valami, amitől egész életében félt... Természetfeletti képességek, szövevényes összeesküvés és két fiatal szerelme."

Phoenix:

" A tizenhét éves Phoenix egy bűnözőkből álló savant banda tagja Londonban. Phoneix különleges adottsága, hogy képes mások agyát blokkolni, az időt "lefagyasztani". Ezt a képességét zsebtolvajként kamatoztatja, amíg nem találkozik Yves Benedicttek. A fiúról azonban hamar kiderül, hogy nem csupán egy célpont... Ő a lélektársa, de az egymásra találás ezúttal sem egyszerű, mert a Közösség a hatalmában tartja Phoneix múltját, és a jövőjét is magának követeli. Vajon ők az erősebbek vagy a fiatalok közti kapocs? A Természetfeletti képességek, szövevényes kalandok, szerelem - a Lélektársak trilógia második része végre magyarul is!"

Crystal:

" Crystal Brook a család fekete bárányának számított; senki sem vette észre, hogy neki is savant képességei vannak. Eddig... Mikor nővérével, Diamonddal Denverbe utaznak, egy véletlen folytán megismerkednek a nagyon dögös és lehengerlő Benedict testvérekkel. Diamond egy pillanat alatt fülig szerelmes lesz, és hamarosan jegygyűrű csillog az ujján. Chrystalt azonban nemcsak, hogy nem hatja meg a fiúk sármja, de úgy érzi, Xav Benedictnél idegesítőbb fickóval nem találkozott még életében. Diamond esküvőjét Olaszországban, Velencében tartják; itt gyűlik össze a két család. Közös ellenségük végre elérkezettnek látja az időt a támadásra. Crystalnek és Xavnek össze kell fognia, ha meg akarják védeni szeretteiket és megfejteni egy rég elfeledett titkot."

Misty:

"Misty egy egyszemélyes katasztrófa sújtotta övezet. Savant képességének "hála" egyszerűen képtelen hazudni, kényszeres igazmondása miatt folyton zűrös helyzetekbe keveredik, bármerre is jár. Így amikor a jóképű, magabiztos, és hihetetlenül vonzó Alexszel hozza össze a sors, Misty rögtön megfogadja, hogy inkább a közelébe sem megy. Hiszen hogy is lehetne az övé valaki, aki ilyen tökéletes...?

Ám a savant közösség mindennapjaira sötét árnyék vetül - egy sorozatgyilkos leselkedik a különleges képességű fiatalokra. Közülük egy pedig élet-halál peremére kerül majd... vagy azon is túlra."

Angel:

"Angel lobbanékony természetű. Nehezére esik palástolni azt a képességét, amellyel uralni tudja a vizet. Ám ahogy összetalálkozik a borongós, de jóképű Marcussal egy nyári fesztiválon, ahol mindketten fellépnek, úgy érzi, mintha a hullámok őt is elsodornák: a fiú énekétől az ő lelke is dalra fakad. Kölcsönös vonzalmuk feltartóztathatatlanul tör előre, akár a dagály;ás Marcus bizalmatlansága Angel adottságával szemben még erősebbnek bizonyul. Hogy maradhatnak együtt, ha Marcus képtelen elfogadni Angel valódi énjét, és mit jelenthet ez kettejüknek? És ahogy a hurok egyre jobban szorul a savant közösség körül, legfőbb ideje eldönteni, hogy ki melyik oldalon áll?"

Summer:

" Túlélhet-e a szerelem titkok és hazugságok közt? Summer életére szörnyű árnyék borul. Elszívja az erejét, irányítja tetteit, és azzal fenyeget, hogy a jövőjét is tönkre teszi. Egy kockázatos küldetés ideiglenes szabadulással kecsegtet. Summernek a telepatikus képessége segítségével kell megtalálnia a célpontot, és kiderítenie az igazságot. Hal Robinson katona. Semmi sem térítheti el a céljától. Győztes típus. Ám amikor összetalálkozik Summerrel, életének eddigi fontossági sorrendje lassan változásnak indul. Bízniuk kell egymásban, ha meg akarják védeni a savantok közösségét. De vajon a saját titkaik nem állnak-e a boldogulásuk útjába?"

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én