Marc Levy - Ki nem mondott szavaink

Bevallom elég sok véleményt olvastam erről a könyvről. Sok jót és rosszat. Elég érdekes a könyv stílusát tekintve... Nem akarom lelőni a poént, ezért nem árulok el részleteket, de annyit viszont igen, hogy elég érdekesre sikeredett. Benne van, mennyire nem ismerte meg az apját Julia és fordítva. Hogy jön a képbe a Berlini fal tövében szövődő szerelem... Eléggé fordulatosra sikeredett. Nagyon jó volt a könyv, de sajnos egy két momentum nem olyan volt ami szerintem illett volna bele és emiatt  egy két rész furcsa volt számomra.  Persze ugyanúgy érthető mit akart az író kifejezni egy egy érzelmi rész terén, de van egy két érzelem amit nem tudok hova tenni. Például Adam terén. 

 

Kiadó. Könyvmolyképző Kiadó kft

Kiadás: 2011 március 15

Oldalak: 360 oldal

Kötés: Keménytáblás

ISBN: 9789632453712

Fülszöveg:

" Julia Walsh, amióta csak az szét tudja, nem volt olyan felhőtlen viszonyban az apjával. Alig találkoztak, alig beszéltek, és akkor sem értettek egyet semmiben. Esküvője előtt néhány nappal telefonhívást kap apja személyi titkárától. Ahogy azt előre sejtette, Anthony Walsh nem tud részt venni az esküvőjén. Egyszer azonbam kénytelen elismerni, hogy apjának kifogástalan mentsége van. Meghalt. A temetés másnapján Julia rárájön, hogy apja nem csak az esküvőjét hiúsította meg a halálával, hanem még egy utolsó, elképesztő meglepetést is tartogat a számára... 

Jóvá tehető-e vajon, amit a múltban elrontottunk? Kaphatunk-e még egy esélyt a sorstól, hogy elmondjuk egymásnak mind azt, amit elmulasztottunk elmondani? Túlélhet-e egy szerelem majdem húsz évnyi távolságot? 

Egy apa-lánya kapcsolat és egy, a leomló berlini fal tövében szövődött szenvedélyes első szerelem története.

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen! "