Neil Gaiman - Coraline

Ez a könyv elég érdekes volt számomra. Kicsit leginkább meséhez illő történet, de mégis ha elkezded olvasni, nem tudod letenni. Egy kis lány a főszereplő és hihetetlen fantáziával rendelkezik. Bár néhol van egy kettő zavaros mozzanat, de tudom ajánlani azoknak, akik szeretik ezeket a fiataloknak szóló könyveket egy gyermeki képzelettel ellátott fantasy történet köré építve. Neil Gaimannak különlges történetei vannak ami néha elvont lehet sok ember számára.

Sokféle borítót láttam de nekem ez van meg:

 

Kiadó: Agave könyvek

Kiadás: 2017 szeptember 1

Oldalak: 144 oldal

Kötés: Puhatáblás

Méretei: 210 mm x 145 mm x 15 mm

ISBN: 9789634193326

 

Fülszöveg: 

" Coraline családjának új lakásában huszonegy ablak és tizennégy ajtó van. Tizenhárom ajtót rendesen ki lehet nyitni és be lehet csukni. A tizenegyedik mögött egy téglafal található, ám ennek ellenére Coralie egy nap kinyitja, és egy átjárót talál egy másik házba, amely a sajátjuk mása. De nem egészen....

Eleinte a másik lakásban minden csodás. Például jobb a kaja. A játékdobozba felhúzható angyal van, amely körbe-körbe repül a szobában, a könyvek képei mozognak, a dinoszaurusz-koponya csattogtatja a fogát. És van itt Coraline-nak másik anyja és másik apja is, akik azt akarják, hogy velük maradjon. Legyen az ő kislányuk. Meg akarják változtatni és többé el nem engedni.

Ebben a lakásban a tükör mögött más más gyerekek is csapdába estek. Coraline az egyetlen reményük. Be kell vetnie minden ravaszságát, hogy megmentse az elveszett gyerkekeket, a szüleit és a saját, normális életét. "

Ajánló
Kommentek
  1. Én