John Green - Teknősök végtlen sora

 John Green ezzel a könyvével is elbűvölt. Nem véletlen, hogy az egyik kedvenc íróm. Az érzelmi és gondolat spirál annyira magával ragadott, hogy röpke másfél nap alatt kiolvastam. Még mindig a hatása alatt vagyok. Ahogy faltam az oldalakat egyre jobban kezdtem érteni Aza viselkedését. Megértettem az igazi barátság erejét, amit Daisy tanúsít. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki nem feltétlen csak happy end-re vágyik. Félre értés ne essék, nem dráma, hanem csak kicsit fordulatosabb a befejezése. Olyan Jonh Greenes. És meglepő csavarok, érdekességek tömkelege van a történetben. 

 

Kiadó: Gabo kiadó

Kiadás: 2018. 

Oldalak: 289 oldal

Kötés: Keménytáblás

ISBN: 9789634065890

 

Fülszöveg:

" A tizenhat éves Azát sosem hozta lázba a szökevény milliomos, Russel Pickett utáni nyomozás, de miután százezer dolláros pénz jutalom forog kockán, legjobb és legvakmerőbb barátnőjével, Daisyvel buzgón kutatni kezd utána. Együtt próbálják megtalálni az utat először is Picket fiához, Davishez. 

Aza minden erejével igyekszik. Próbál jó gyerek, jó barát, jó tanuló és még jó detektív is lenni, miközben sötét belső gondolatai spirálként tekerednek köré. "

Ajánló
Kommentek
  1. Én