John Cure thrilógiája ( Hontalan lelkek/ Rekviem egy halott lányért / ?)

Igen a kérdőjel nem véletlen van a címben, ugyanis az író még csak a második részt adta ki most az év végén.  Mint mindig az író hozta a szokásos félelmekkel teli vonalat. Tényleg jól megfogalmazott, kidolgozott történet. Tetszik az is, hogy ha véletlen valaki nem olvasta az első részt, a második részben óvatosan megjelennek az első rész főbb vonalai, amivel akár egy egyszerű kerek történetet is kaphatunk. Persze érdemes az első részt is ugyanúgy végig olvasni mint a másodikat. Mind a kettő kötet jól ki van dolgozva, mind a kettő tartalmaz érdekes nem várt fordulatokat. A szereplők is teljesen jól meg voltak formálva. Olvasás után mikor este nyugovóra tértem, nem mertem a sötétben mászkálni, mindig kellett valami villanynak égnie. Ajánlom bárkinek, aki szereti a horror műfajt, ugyanis ebben megjelenik rendesen a félelemkeltés. Nem véletlen, hogy az író No. 1. Horror & Thriller Best Seller Szerző!

 

 

Hontalan lelkek:

Kiadó: Mogul kiadó

Kiadás: 2016

Oldal: 426 oldal

Kötés: Puhatáblás

ISBN: 9786158027229

 

Rekviem egy halott lányért

Kiadó: Enigma Publishing

Megjelenés: 2017 november 02

ISBN: 9789631294163

448 oldal

Kötés: Puhatáblás

 

Fülszöveg:

Hontalan lelkek: 

"Egy regény amiben minden lehetséges. Egy amerikai kisváros, ahol szörnyű gyilkosságok történnek. Egy átjáró, ami a szellemvilágot összeköti az élővel. Egy Dögkút, amiről legendák keringenek. 

Clive Wallace kiegyensúlyozott, idilli kapcsolatban él feleségével és két kisfiával, Timmel és Robinnal. Megszokott életük azonban váratlan fordulatot vesz, amikor a kisvárosban a gyerekek tűnnek el nyomtalanul, miközben a szüleiket könyörtelenül lemészárolják. 

Egy borús délutánon Tim és két barátja sárkányt eregetni indulnak a közeli tisztásra, nem is sejtve, hogy halálos veszély leselkedik rájuk. 

Jack Homa, a város öregedő seriffje, próbál a rejtély megoldására bukkanni, azonban egyre nyilvánvalóbbá válik számára, hogy a kisváros lakói sötét titkot őriznek a múltból. 

Miközben Clive-nak szembe kell néznie szörnyű rémálmaival, és eltitkolt múltjával, hogy a családját megmenthesse a borzalmaktól. 

De kicsoda Gerald, aki kezében egy véres csákánnyal bújik meg a sötét árnyékában? És mit akarnak Robintól a halott gyermekek szellemei? "

 

Rekviem egy halott lányért:

"Robin Wallace néhány év távollét után végzős egyetemistaként tér vissza Edgar's Hillbe. Megérkezését követően egy halott lány szelleme különös üzenetekkel kér segítséget tőle.

Shelly Hewitt színleg boldog, kiegyensúlyozott családban él férjével és kislányával. De mind ez csak látszat, a felszín alatt szörnyű titkok bújnak meg. Kislánya, a négy éves Becky egy olyan rossz bácsiról kezd mesélni, akit a felnőttek nem látnak, pedig napok óta velük van a házban. Shelly egy léleklátót kér fel, hogy tisztítsa meg a házat az ártó szellemektől. Úgy tűnik, hogy Roxanne szertartása sikerrel jár, ám az események mégis pokoli fordulatot vesznek.

Egy brutális gyilkosság képe rajzolódik ki előttük, amely összefügg a kisváros szörnyű múltjával és az elátkozott dögkúttal. A cél érdekében Robin, Shelly és a léleklátó Roxanne szövetségre lépnek, de az idő előrehaladtával a túlélésük esélye rohamosan csökken.

És felcsendül egy mondóka...

John Cure a feszültség mestere, Magyarország legnépszerűbb horror és pszichothrillertszerzője. Új regénye hátborzongató utazás a túlvilági erők világába. A Rekviem egy halott lányért nem csak az év legjobban várt horrorkönyve hazánkban, de minden eddigi felülmúló, hátborzongató ideglelést kínál a misztikus thrillerek követőinek.

Ajánló
Kommentek
  1. Én