Róbert Katalin - Szelidíts meg!

 

Szerintem nem ez lesz a kedvenc könyvem, de nem is volt borzalmas. Szeretem a szerelmes történeteket, főleg ha nem csöpögnek a nyáltól, és persze ebben a könyvben is volt egy két rész amin jót mosolyogtam, de nem tudom, lehet csak nekem nem jött át teljesen a mondanivalója. Van egy vad lány, egy tökéletes fiúval és ugye várható volt, hogy érdeklődni fognak egymás iránt. Ugye a fiúnak volt barátnője is aki tipikus nyifi nyafi.... Nem is itt van a gond nekem. Hanem ott, hogy kicsit fura, hogy egy ennyire ellenséges lány egy fiú miatt elkezd nyitni az osztálytársai felé, a világ felé? Kicsit vontatott is volt a történet, főleg az elején. De tényleg voltak jó részek is benne (nem akarok Spoilerezni). Voltak tényleg vicces mozzanatok, így nem mondanám annyira rossznak. Megmondom őszintén, a fülszöveg és a vélemények alapján jobb történetre számítottam. 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalak: 272 oldal

Megjelenés: 2017 október 17

Kötés: Puhatáblás

ISBN: 9789634571421

 

Fülszöveg:

" Róka kilencedikes lány, és nem akar mást, mint rajzolni, pusztítani az ellenséget a kedvenc számítógépes játékában, és nem törődni azzal, hogy frissen elvált szülei még mindig felette csatároznak.

Az új osztálytársai az idegeire mennek, ráadásul a tanárok a nyakába varrják Kisherceget, ezt a bosszantó tökéletes tizenegyedikest is, hogy korrepetálja matekból. 

Róka mindent megtesz, hogy elijessze a fiút, de az nem hagyja magát, és lassan egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Csakhogy tavaly történt valami, amiről eddig nem beszélt senkinek....

Kisherceg kitűnő tanuló, próbál megfelelni a szüleinek és a barátnőjének, Rozannának, és eddig minden akadályt tökéletesen vett. Ám most úgy érzi, elakadt az élete. Nem elég, hogy fogalma sincs, mihez kezdjen az érettségi után, még korrepetálnia is kell a bukásra álló Rókát. 

A lány ellenséges, arcpirítóan szabadszájú, és mindent elkövet, hogy a fiú kudarcot valljon... Mire elég heti egy különös óra?

Képesek lesznek meglátni a szívükkel azt, ami a szemnek láthatatlan?"

Ajánló
Kommentek
  1. Én