Nevada Barr - 13 1/2

Huh.. Na akkor kezdem az elején. Gyerekek gyerekkori rémségeivel kezdődik a történet. Kicsit furcsálottam is egy két dolgot és volt is egy gondolatom, hogy a végén más fog kiderülni. (Persze mivel pszichothriller nem is csoda) Aztán, ahogy haladtam a könyv utolsó lapjaihoz, teljesen bejött amire gondoltam. Nagyon elgondolkodtató történet. Szerintem nem ez lesz az író utolsó általam olvasott története. Nagyon jó könyv. Érthető és borzongató is egyben. Akik szeretik a csavaros történeteket mindenképp olvassak el! 

 

 

Kiadó: Cor Leonis Kft

Kiadás: 2011

Oldalak: 324 oldal

Kötés: Puha táblás

ISBN: 9789638889133

 

Fülszöveg:

"Mit tennél, ha egy nap kiderülne, hogy minden, amit az eddigi életedről tudtál, hazugság? Hogy élnéd túl ép lélekkel, ha szörnyű gyilkosságok emléke és egy javítóintézet komor valósága jutna osztályrészedül a boldog és gondtalan gyermekévek helyett?

Dylan élete 11 éves korában borzalmas rémálommá változik. Egy tragédia és a múlt árnyai felnőtt koráig kísértenek, mígnem találkozik a szintén hányatott sorsú Pollyval és csodálatos kislányaival, és az élete új értelmet nyer. Pollyt azonban saját múltjának démonai és a titkolózások egyre bizalmatlanabbá teszik. Vajon képes ennyi szörnyűséget, titkot és félelmet túlélni egy kapcsolat? És vajon képes túlélni az igazságot?

A 13 1/2 Nevada Barr egyedülálló, megrázó pszichotrillere, amely megjelenését követően hamar felkerült a New York Times bestsellerlistájára."

Ajánló
Kommentek
  1. Én