Louise Jensen - A nővér

Ez egy igen jó könyv. Nagyon szeretem a thrillereket főleg a pszichothrillert. Ugye adott egy lány Grace akinek volt egy barátnője Charlie aki fiatalon meghalt és  hátra hagyott egy rejtélyt. Grace barátja Dan sem az akinek a főhősnő megismerte . Érdekes fordulatok vannak benne mind Anna mind Charlie anyjával Lexievel kapcsolatban. Ha valaki szereti a furcsa rejtélyeket, az agyon tekert csavarokat azoknak nagyon tudom ajánlani. Azért is szeretem az ilyen tipusú könyveket mert sose az a vége amire a könyv olvasása folyamán gondolnánk. Mindenki elég sok fontos dolgot hallgatott el és vajon miért? Ez kiderül a könyvből. 

 

Kiadó: Művelt nép kiadó

Kiadás: 2016 november 28

Oldal: 350 oldal

Kötés: Puhatáblás

Méret: 200 mm x 125 mm

ISBN: 9786155676291

 

Fülszöveg:

" Grace teljesen megváltozott a legjobb barátnője, Charlie halála óta. Kísértik az utolsó találkozásukkor mondott szavai. s miközben a válaszokat keresi, kinyitja Charlie régi emlékdobozát. Bizony sok mindent nemtudott barátnőjéről.

Amikor kutatni kezd a lány édesapja után, jelentkezik nála Anna, aki azt álítja, hogy Charlie testvére. Grae számára ez olyan, mintha új családtagra lelne, és Anna csakhamar fölöttébb otthonosan érzi magát Grace és barátja, Dan házában.

Valami azonban nem stimmel. Eltűnnek dolgok, Dan furán viselkedik, Grace pedig biztos benne, hogy követik. Mindez csak az ő elméjének a szüleménye, vagy szörnyű veszélyben van, ahogy egyre közelebb kerül az igazság felderítéséhez Charlie-val és Dannel kapcsolatban? 

Semmit nem tehetett volna, hogy megmentse Charlie-t... vagy mégis?"

Ajánló
Kommentek
  1. Én