John Cure - A gonosz új arca

Leginkább azoknak való, akik szeretik a horror kategóriájú könyveket. Ebben van bőven borzongás és félelem. Egy reinkarnációs történet egy jó kis gyilkossági sorozattal egybe kötve. Nehéz ezt a könyvet is letenni. Ahogy haladunk a történetben egyre jobban jönnek elő a borzongósabb részek. Az egyik legjobb misztikus pszichothriller könyv. Remekül fel van építve mind Eddie mind Joseph és Gemsi szemszögéből. És hát, John Marllow hogyan tér vissza  a mai időben és hogy irányítja azt, akiben újjászületett.  Csak erős idegzetűeknek! 


Kiadó: Mogul Kiadó

Kiadás: 2015 július 28

Oldalak: 328 oldal

Kötés: Keménytáblás

ISBN: 9786158027205

 

Fülszöveg:

 

"John Marllow, a véres casanova néven ismert pszichopata, brutális kegyetlenséggel erőszakol meg és mészárol le nyolc nőt. A sorozatgyilkos végül az FBI elől menekülve egy elhagyatott házban öngyilkosságot követ el. Csakhogy a vérfürdő közel húsz év múlva újra kezdetét veszi, mindössze azzal  a különbséggel, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett szexuális indíttatású gyilkosságok áldozatait immáron az Interneten keresztül hálózza be a gonosz ragadozó.

Joseph Church, a feltörekvő író régi álma válik valóra, amikor megjelenő új regénye nagy sikert arat, azonban ezzel egy időben a felhőtlenül boldognak látszó házassága kártyavárként omlik össze. 

Eddiet, a rémálmokkal küzdő kamaszfiút megtalálja az első szerelem. Boldog szárnyalását viszont egy a túlvilágról érkező gonosz szellem árnyékolja be, aki egyre jobban az irányítása alá vonja a fiút.  

Gemsi, a fiatal és agilis nyomozónő hosszú éveket töltött az FBI fedett ügynökeként a maffiába beépülve. Mégis a legveszélyesebb küldetése, most vár rá, amikor az Interneten ismerkedő sorozatgyilkosnak akar csapdát állítani. Csapatával úgy vélik, egy másolós gyilkos nyomában vannak, azt nem is sejtik, hogy a gonosz lelkek is visszatérhetnek az élők világába. "

Ajánló
Kommentek
  1. Én