Goldy Moldavsky - Nyírd ki a bandát

Ezt a könyvet a szüleimtől kaptam karácsonyra. A fülszövege alapján nem tűnt rossznak, így bele kezdtem. Elég sok csavar lett a történet végére. Először jóra gondoltan egy egy személynél amikor az egyik Ruperttel történik valami. Mondjuk hiányoltam egy kicsit, hogy megtudjam a főszereplő nevét, de mivel mindig álnevet adott meg egy egy bemutatkozás alkalmával, így sose derült ki. A másik furcsaság az, hogy zsonglőr stb kerül be egy zenészbandába... nem akarok spoilerezni, így hogy honnan jött a név, hogy lett a banda stb nem akarom lelőni. Érdemes elolvasni a történetet. Először csak egy hétköznapi rajongós történetnek indul de egész fordulatos izgalmas történet kerekedik ki a végére. Eszembe jutott az az időszak, mikor iskolás lányként mennyire tudtam én is rajongani egy egy bandáért vagy énekesért, színészért vagy táncosért. Persze bennem az első sorba jutás a koncerten kívül nem jutott eszembe semmi olyan, mint ebben a könyvben a lányoknak. Sőt semmi fanfiction, se üzenet a bálványnak. De vicces így visszagondolva, milyen voltam akkor. Szeretem azokat a történeteket, ami vissza visz a sulis évekbe, vagy mikor még nem a család hétköznapi dolgait kellett intéznem és a blogot úgy vezetném, hogy közbe alszik a gyerkőc. 

 

 

 

Kiadó: Alexandra Kiadó

Oldalak: 288 oldal

Megjelenés: 2017 November 08

Méret: 208 mm x 135 mm x 24 mm

Kötés: Puhatáblás

ISBN: 9789634470762

 

Fülszöveg:

"Már az elején fontos leszögezni, hogy ezt az egészet nem így terveztük. Csak a közelükbe akartunk férkőzni. Ezért vettünk ki szobát abban a hotelben, ahol megszálltak.

Nem állt szándékunkban elrabolni egyik tagot sem, főleg nem a legbénábbat. De elkaptuk - megszereztük a kulcsait, a telefonját és a titkait.

Egyikünk sem sejtette azt, ami ezután történt.

Komolyan.

Ez a könyv négy lány története.

Négy baráté.

Négy rajongóé.

Akiknek marhára elegük van abból, hogy kedvesek legyenek."

Ajánló
Kommentek
  1. Én