Erin Watt - Papír hercegnő/Megtört herceg (A Royal család 1,2)

Hú nem is tudom hol kezdjem. Akkor az első részről előbb. Hihetetlen fordulatok vannak Ellával kapcsolatban... Reedet is megkedveltem végül, majd tett róla, hogy megint utáljam. Teljesen hatása alatt voltam. Nem is késlekedtem, így amikor befejeztem az első kötetet nem merengeni kezdtem mint a legtöbb alkalommal, hanem neki estem a második kötetnek. Rögtön megint más véleményt alkottam Reedről. Hihetetlen hangulat van a könyvben és hihetetlen mennyiségű akciósabb illetve viccesebb jelenet is. Alig várom, hogy a sorzat következő része is megjelenjen. Ha mindne igaz nem kell már sokat várni....

 

 

 

Papír hercegnő:

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó

Kiadás: 2016

Oldalak: 356 oldal

Kötés:Kartonált

ISBN: 9789634571490

 

Megtört herceg:

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó

Kiadás: 2017.11.16

Oldalak: 345 oldal

Kötés: Kartonált

ISBN: 9789634572466

 

Fülszövegek:

 

Papír hercegnő:

"Egy lányról, aki sztiptízbárból és benzinkútról fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához. 

Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az anyja halála után végképp egyedül marad. 

Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus szeméyiség, de egyik sem olyan magával ragadó mint Reed Royal; a srác, aki eltökélte, hogy vissza küldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött. 

Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük. 

Talán igaza van. 

Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal-palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait."

 

Megtört herceg:

"Kikötői ökölharctól az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.

Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorbaállnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli - amíg Ella Harper be nem sétál az életébe. 

Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeolmik az egész világa. 

Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkre tennék egymást.

Talán igaza van."

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én