MyBookZ avagy egy új könyves doboz

Örömömre szolgál, hogy egy másik "subcription box" indul el hódító útjára. Egy könyvmolynak mint például nekem, sokat jelent, hogy a könyvekben is látnak fantáziát a hazai piacon. 

 

Ez egy olyan csomag/doboz lesz, aminek az összeállítása havonta fog változni. Egy olyan könyves meglepetés dobozról van szó, (a nevéből is lehet következtetni) ami az olvasáshoz valamilyen formában fűződik.

A csomag mindenképp tartalmaz 2 db könyvet, ami annyival lesz másabb a megszokott sémánál, hogy kategóriák közül választhatom bele a könyveket. Nagyobb esélyünk van rá, hogy kizárjuk azt, hogy olyan könyv tulajdonoaai legyünk, ami nem igazán érdekel minket. A másik kedvenc csavarom ebben a történetben, hogy nem csupan egy kategóriára kell korlátozzuk a két könyvet, hanem akár két különállót is kombinalhatunk. A kategóriákkal szemezgetve szerintem minden korosztály talál magának megfelelőt. 

 

Hat kategótia van:

- Gyerek könyvek 3-7 évig

- Gyerek könyvek 8-12 évig

- Young Adult

- Non - Fiction (ismeretterjesztő, igaz történetek)

- Womens Fiction (könnyed csajos témák, romantika) 

- Misztikus (fantasy, sci-fi, krimi)

Egy másik fontos szempont pedig az, hogy 45 napnál nem régebbi kiadások lesznek. Ez tényleg jó pont, mert sokunknak sokkönyvünk van nem igazán örülnénk annak, ha valamiből kettő lenne. 

 

A meglepetésekrvisszatérve, amik a könyhöz kapcsolódó ajándékok lesznek, azok a magyar kézművesek egyedi termékeik lesznek. Ez lehet akár egy fogyasztható finomság ami mindig telitalálat nálam, egy kozmetikum vagy dísztárgy. Ezek nem mintak lesznek, hanem teljes kiszerelésű termékek lesznek. 

 

Tetszik nekem az is, hogy a dobozok anyagukat tekintve környezetkímélőek lesznek és újrahasznosítható természetes anyagokból készülnek. 

 

Rendelési lehetőség:

Van egy weboldaluk a https://www.mybookz.hu 

A dobozokat minden hónap előző hónap 1 és 15 között lehet rendelni a következő hónapra. 

Az egy havi vásárlások mellett lehetőségünk van 3 illetve 6 hónapos csomagra előfizetni. 

 

Van egy facebook oldaluk is ahol a legfrissebb hírekről ia tájékozódhatunk https://facebook.com/MyBookz.hu/

 

Lesznek majd tesztdobozok,amelyeket majd néhány vlogger és blogger fog bemutatni.

 

Remélem nektek is felkeltette az érdeklődéseteket! 

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én