Book a Sloth Club Júniusi felnőtt doboz ( Horror/Misztikus)

Eltelt egy újabb hónap az előző doboz óta. Egyre jobb és jobb dobozokat kapunk a BASC csapatától, így most is izgatottan vártam a postást. Ebben a hónapban is a felnőtt kategóriát válaszottam, mert műfajban az állt a legközelebb hozzám. Na de nem is szaporÍtom tovább a szót!

 

 

 

Vigyázat Spoiler következik!

 

A doboz tartalma:

- Könyvvászon (Book a Sloth Club)

- Zokni "Ha el tudod olvasni, hozzd ide a könyvemet" felirattal (Mammy made me)

- Little's Őrölt kávé (Csokoládés/ír krémlikőrös/ mogyorós) nekem a csokoládés volt

- Aszalt meggy fehér csokoládé burokban (Chococard kézműves csokoládé)

- Londonos könyvtámasz

- Veres Attila: Éjféli iskolák

 

Ebben a dobozban nem nagyon tudtam kedvencet választani. A könyvtámasznak igazán örülök, hisz már szemezgettem egy kettővel a polcomra. A London téma meg egyszerűen zseniális. A másik legjobb dolog mi más lenne mint a könyv vászon. Abból sose elég.... (Akár csak a könyvekből) A térképes, iránytűs minta áááá fantasztikus. A fehér ccsokiba forgatott aszalt meggyet pedig majd kipróbálom, csak a kalória diétám miatt csak keveset ehetek egyszerre... Minden esetre azért utánna nézek ennek. A zokninak a felirata nagyon találó. Majd a férjemnek fogom mutogatni a lustábbik napjaimon. A kávé finom, bár nem vagyok nagy kávés, de mint a képen is látszik kipróbáltam. És végezetül a könyv. Annál jobb dolgot nem is tehettek volna, mint, hogy dedikáltatják. Bevallom töredelmesen, nem ismerm az írót, bár a fülszöveg elolvasása után felkeltette az érdeklődésemet. Kb ez is abba a kategóriába tartozik amit magamtól nem találtam volna nem, ha csak nem reklámozzák agyon. 

Összeségében nekem megint nagyon tetszik a doboz tartalma, és a BASC megint megmutatta, hogy mindig tudnak jobbnál jobb dolgokkal előrukkolni! Eddig is szerettem a dobozokat, de most már viszont imádom őket, és tűkön ülök a következőért. 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én