Book a Sloth Club júliusi felnőtt doboz (Romantika)

Elmúlt még egy hónap és újra várhattuk a kis meglepi dobozunkat. Ismét a felnőtt dobozt választottam. Bevallom nem a kedvencem a romantika mint műfaj, de gondoltam adok neki egy esélyt. A csomag ráadásul pénte 13-án érkezett. Na de elég a szóból, lássuk mi volt az ehavi dobozba!

 

Vigyázat Spoiler veszély!

Doboz tartalma:

- Rachel van Dyken: A csábítás szabályai

- Koktél illatú gyertya (Margarita, Cosmopolitan, Mojito, Pina Colada) 

- Erdei gyümölcsös tömbszappan

- Mini Light Box

- Fém könyv sarok, 4 db 

- Hűtőtáska

- Terry narancsos csokoládéja

 

 

A könyvről annyit, hogy nem hiszem, hogy megvettem volna, de így legalább kellemesen is csalódhatok. Eddig szinte minden könyvnél az volt, amit a BASC dobozaiban leltem. Szóval szívesen neki fogok állni. Az egyik nagyon nagy kedvencem lett a gyertya. Nekem Cosmopolitan illatú került a dobozba. Tényleg nagyon finom illata van. A szappant félek elhasználni annyira cuki. A mini light box meg a filmekben láható mozis feliratokra emlékeztet. Nagyon vagány, hogy ez is benne volt. Tartozik hozzá sok betű, szám, így tudtam én is kirakni ami a képen látható. Direkt egy sötétebb képet is csináltam, amin jól látszik. Na de menjünk is tovább. Mikor a könyvsarkakat a kezembe fogtam, annyira meglepődtem rajta. Be vallom, először nem tudtam hogy milyen funkciót használ, de tényleg nagyon kis szépek és aranyosak. Ahogy tovább szedegettem a doboz tartalmát, egy kisebb méretű táskára akadtam. csak miután bele lestem akkor láttam, hogy ez egy hűtő tasak. Végül, a narancsos csoki. Hm a narancs a csokival amúgy is nagy kedvenc, de ebben a formában még nem ettem. Rettentő finom. nem tolakodó a narancs vagy a csoki íze. Pont a kettő közötti. 

 

Összeségében tényleg megéri egyre jobban várni a csomagokat, mert mindig megtudnak tényleg lepni olyan dolgokkal, ami nekem speciál eszembe se jutna magamtól. Gratula a csapatnak, mert a felnőtt doboz ismét rettentő jó lett!

Ajánló
Kommentek
  1. Én