Book a Sloth Club Májusi felnőtt doboz (Disztópia)

Mint mindig most is lesz egy Book a Sloth Club-os bejegyzés, ugyanis tegnap kaptam készhez a május havi dobozt. Most kicsit izgatottabb voltam mint eddig, ugyanis, egy újabb kategóriával bővült a választási lehetőség. Most már YA, Angol, és Felnőtt dobozok van. Én a felnőtt dobozt kértem. Most másodjára már az új dizájnos dobozban érkezett ez is. (a kis fiókos szekrény második eleme is meg van) Neki is látok a doboz tartalmának boncolgatásába.

 

Vigyázat! Innentől kezdve 

 

Spoiler Következik! 

A doboz tartalma:

- Párna huzat

- Könyvjelző ( könyvhöz kapcsolódó)

- Könyv lámpa

- 3 db mágneses könyvjelző

- Horgolt Lajhár

- Jegyzettömb

- Cadbury keksz

- Zsebtükör

- Naomi Alderman: A Hatalom

 

 

Akkor lássunk is neki. A köny: Naomi Alderman: A Hatalom. A könyvet nézegettem már, de nem volt tervben, hogy megvegyem. Minden esetre nagyon örülök neki, hogy mégis erre esett a választás, mert biztos, hogy nem lett meg kétszer. Érdekes a fülszöveg alapján, amit ha nem baj most nem részleteznék, csak a lényegét írnám le. A nők a férfiak felé kerekednek,ugyanis olyan képességeket fedeznek fel magukban, hogy akár egy érintéssel is ölhetnének. "Elérkezett a ,,lányok" napja". És én pedig kíváncsian várom, hogy mi lesz a történet vége.

A következő pedig a párna huzat. Már árválkodott egy párnám már egy huzat után és mit ad isten? Hát ebben a dobozban pont méretet kaptam. Tetszik hogy egyszerűbb, anyaga is nekem tetszik. A felirat: "minden könyvvel új kaland kezdődik". És milyen találó? 

Az e havi ehető elem pedig Cadbury csokis sütemény. Nagyon szeretem a csokis sütiket, így ennek is nagy örömmel fogok neki ülni.

Apró elemek: egy kézzel készült aranyos lajhár (kisfiam ez is lenyúlja majd :-D ), a képen látható egy rózsaszín kis kitűzőnek látszó igazából kis zsebtükör (ezt viszont a húgom fogja elkérni :-D ) és három pici hűtő mágnesek. Sajnos ezek is ajándékba mennek, mert annak idején ár beszereztem magamnak pont ezeket. Ezek is nagyon aranyos dolgok, csak ugye mint fentebb is írtam biztos vagyok benne, hogy gazdát cserélnek majd. 

A  számomra legaranyosabb és egyben legjobban tetsző terméket. Nem véletlenül raktam fel két képet a doboz tartalomról. Ugyanis ez egy ledes lámpa, amit ha kinyitok mint egy könyvet, akkor világít és ha újra becsukom kis notesz kinézete van. Ahányszor kinyitom mindig más színű: zöld, rózsaszín, sárga, piros, kék. Mikor először megláttam, nem tudtam mi lez a dobozban. Azt olvastam rajta hogy könyv lámpa csak nem ilyen formában. Aztán mikor kinyitottam egyszerűen ámultam és bámultam.

Végül a notesz. Nagyon szép grafikás, tényleg jófajta méretben van, amibe fér is jegyzet bőven. 

 

Összességében nagyon tetszett a doboz. Egyre jobb dobozokat állít össze a BASC. Remélem mindig ilyen vagány és nagyon jó dobozokat fogunk ezután is kapni.

Ajánló
Kommentek
  1. Én