Louise Jensen - A nővér

Ez egy igen jó könyv. Nagyon szeretem a thrillereket főleg a pszichothrillert. Ugye adott egy lány Grace akinek volt egy barátnője Charlie aki fiatalon meghalt és  hátra hagyott egy rejtélyt. Grace barátja Dan sem az akinek a főhősnő megismerte . Érdekes fordulatok vannak benne mind Anna mind Charlie anyjával Lexievel kapcsolatban. Ha valaki szereti a furcsa rejtélyeket, az agyon tekert csavarokat azoknak nagyon tudom ajánlani. Azért is szeretem az ilyen tipusú könyveket mert sose az a vége amire a könyv olvasása folyamán gondolnánk. Mindenki elég sok fontos dolgot hallgatott el és vajon miért? Ez kiderül a könyvből. 

 

Kiadó: Művelt nép kiadó

Kiadás: 2016 november 28

Oldal: 350 oldal

Kötés: Puhatáblás

Méret: 200 mm x 125 mm

ISBN: 9786155676291

 

Fülszöveg:

" Grace teljesen megváltozott a legjobb barátnője, Charlie halála óta. Kísértik az utolsó találkozásukkor mondott szavai. s miközben a válaszokat keresi, kinyitja Charlie régi emlékdobozát. Bizony sok mindent nemtudott barátnőjéről.

Amikor kutatni kezd a lány édesapja után, jelentkezik nála Anna, aki azt álítja, hogy Charlie testvére. Grae számára ez olyan, mintha új családtagra lelne, és Anna csakhamar fölöttébb otthonosan érzi magát Grace és barátja, Dan házában.

Valami azonban nem stimmel. Eltűnnek dolgok, Dan furán viselkedik, Grace pedig biztos benne, hogy követik. Mindez csak az ő elméjének a szüleménye, vagy szörnyű veszélyben van, ahogy egyre közelebb kerül az igazság felderítéséhez Charlie-val és Dannel kapcsolatban? 

Semmit nem tehetett volna, hogy megmentse Charlie-t... vagy mégis?"

Paula Hawkins - A lány a vonaton

Ez egy elég érdekes történet. Annyira beharangozták, főleg amikor a film is elkészült belőle, hogy úgy éreztem el kell olvasnom ha már ennyien oda vannak érte. Ahogy olvastam egyre jobban ragadt magával a történet. Voltak benne fordulatos részek és a végén a csavar. Igaz Rachel nem volt a kedvencem a történetben de viszont egész szépen sikerült összeraknia a kiesett időszakot. Ajánlom azoknak, akik szeretik a pszichothrillereket. Néha vontatott kissé a történet de egész érdekes dolog sül ki a végén. Nekem a filmes borítós könyv van meg. 

 

Kiadó: 21. század kiadó

Kiadás: 2016 január 31

Oldalak: 319 oldal

Kötés: keménytáblás

ISBN: 9786155638381

 

Fülszöveg:

" Rachel ingázó, minden reggel felszáll ugyanarra a vonatra. Tudja, hogy minen alkalommal várakozik a szoktak ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan egy sor hátsó udvarra nyílik rálátás. Már-már kezdi úgy érezni, hogy ismeri az egyik ház lakóit. "Jess és Jason", így nevezi őket. A pár élete tökéletesnek tűnik, és Rachel sóvárogva gondol a boldogságukra. 

És aztán lát valami mgdöbbentőt. Csak egyetlen pillanatig, ahogy a vonat tovább halad, de ennyi elég. 

A pillanat mindent megválltoztat. Rachel Immár részese az életüknek, melyet eddig csak messziről szemlélt. 

Meglátják; Sokkal több ő, mint egy lány a vonaton. "

 

John Cure - A gonosz új arca

Leginkább azoknak való, akik szeretik a horror kategóriájú könyveket. Ebben van bőven borzongás és félelem. Egy reinkarnációs történet egy jó kis gyilkossági sorozattal egybe kötve. Nehéz ezt a könyvet is letenni. Ahogy haladunk a történetben egyre jobban jönnek elő a borzongósabb részek. Az egyik legjobb misztikus pszichothriller könyv. Remekül fel van építve mind Eddie mind Joseph és Gemsi szemszögéből. És hát, John Marllow hogyan tér vissza  a mai időben és hogy irányítja azt, akiben újjászületett.  Csak erős idegzetűeknek! 


Kiadó: Mogul Kiadó

Kiadás: 2015 július 28

Oldalak: 328 oldal

Kötés: Keménytáblás

ISBN: 9786158027205

 

Fülszöveg:

 

"John Marllow, a véres casanova néven ismert pszichopata, brutális kegyetlenséggel erőszakol meg és mészárol le nyolc nőt. A sorozatgyilkos végül az FBI elől menekülve egy elhagyatott házban öngyilkosságot követ el. Csakhogy a vérfürdő közel húsz év múlva újra kezdetét veszi, mindössze azzal  a különbséggel, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett szexuális indíttatású gyilkosságok áldozatait immáron az Interneten keresztül hálózza be a gonosz ragadozó.

Joseph Church, a feltörekvő író régi álma válik valóra, amikor megjelenő új regénye nagy sikert arat, azonban ezzel egy időben a felhőtlenül boldognak látszó házassága kártyavárként omlik össze. 

Eddiet, a rémálmokkal küzdő kamaszfiút megtalálja az első szerelem. Boldog szárnyalását viszont egy a túlvilágról érkező gonosz szellem árnyékolja be, aki egyre jobban az irányítása alá vonja a fiút.  

Gemsi, a fiatal és agilis nyomozónő hosszú éveket töltött az FBI fedett ügynökeként a maffiába beépülve. Mégis a legveszélyesebb küldetése, most vár rá, amikor az Interneten ismerkedő sorozatgyilkosnak akar csapdát állítani. Csapatával úgy vélik, egy másolós gyilkos nyomában vannak, azt nem is sejtik, hogy a gonosz lelkek is visszatérhetnek az élők világába. "