Rachel Van Dyken - A csábítás szabályai

Igen igen egy újabb romantikus könyv. Ezzel is kiléptem a komfort zónámból, mert nem szoktam ilyeneket csak nagy ritkán olvasni. De ha már úgy alakult, hogy egy BASC dobozban lapulva érkezett meg hozzám, és mivel könyv, illendő lenne ezt is elolvasni. Tartottam is a könyv témájától. Tipikusan le lehet vágni a végét. De ahogy olvastam a történetet és hiába találtam ki a végét, az írónőnek sikerült jól felpörgetni a történetet. Nem volt unalmas, sőt sokszor jót szórakoztam rajta. Hálistennek több volt benne a vicces jelenet, mint a nyálas. Ezért az írónőnek még egy plusz pont jár. Szóval, ha nem vagy romantikus könyv fanatikus, de szereted a rejtett humort, akkor ezt el kell olvasnod. Ha meg romantikus vagy, akkor azért. 

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó

Kiadás: 2018

Oldalak: 341 oldal

Kötés: kartonált

ISBN: 9789634573432

 

Fülszöveg:

" Mitől profi egy randiguru?

Miután egy baleset véget vet sportolói karrierjének, Ian Hunter vissza tér az egyetemre - és készen áll arra, hogy egy újfajta játékban vegyen részt. Az ő agyából pattan ki a Szárnysegéd Bt. gondolata, ami szájról szájra terjedő sikeres és titokzatos szerelmi tanácsadó szolgáltatást nyújt a szerelemre éhe lányoknak.

Amikor Blake Olson jelentkezik, hogy igénybe vegye a Szárnysegéd Bt. szolgáltatásait, Ian megismeri minden idők legreménytelenebb ügyfelét.

A slampos sport ruhákban és tangapapucsban pompázó Blake-nek csodára van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemeltjét. Csak egy profi randiguruval van rá esélye. Ian tudja, hogy tanácsai és az átváltoztató munkája nyomán Blake sikerrel járhat. Ám ahogy a lány lassan átváltozik, Ian rájön, hogy komoly veszély fenyegeti az első számú alapszabályát... Ne ess bele az ügyfélbe!

Frappáns szenvedélyes szerelmi történet, amiből az olvasó a fejét fogva döbbenhet rá, a férfi és női gondolkodás különbségeire."

Ajánló
Kommentek
  1. Én